Barn og familie

Førpremiere: Mikke og racinggjengen!

//sponset innlegg//

Vet du hva vi gjorde på Påskeaften? Vi var på førpremiere i vår egen stue! Vi hadde invitert fettrene og kusinen til guttene på påskebesøk, så da passet det at vi alle kunne se første episode av Mikke og racinggjengen sammen. Vi hadde nemlig fått et sponset kitt fra Disney Junior med masse kjekt oppi slik at vi kunne kose oss og prøve ut diverse Mikkeeffekter.

Hvis du ikke vet hva Mikke or racinggjengen er, så er det den nye serien til Disney Junior med alle de kjente og kjære disneyfigurene. I denne serien har de blitt racerbilsjåfører hele gjengen! Mikke Mus feirer 90 år neste år, og Disney-klassikeren møter 2017 med en splitter ny TV-serie fylt med biler, racing og god sportsånd, men også med tydelige nikk til den største av alle Disney-stjerners lange historie! «Mikke og racinggjengen» er et actionfylt racingeventyr for 2-7-åringer, og har premiere på Disney Junior i 19. april kl 1700. Her møter barna også kjente og kjære karakterer blant Mikkes venner, som Minni, Pluto, Langbein, Dolly og Donald.

Dette slo virkelig ann hos barna!

Vi dekket bordet med duk, fat, kopper og servietter og hang opp banner i vinduet. Alle fikk hver sin partyhatt og vi blåste opp ballonger. Ungene syns det var storstas å lage klar til festen. Og de fikk hjelpe til alle sammen. Vi hadde laget pizza slik at vi kunne kose oss med litt mat også.

Så satt vi på filmen. Ungene var veldig interessert. Det var mye action, fart og spenning. Men de gamle klassikerne var der framdeles. Alle 5 ungene anbefaler serien herfra og gleder seg vilt til den kommer på Disney Junior allerede i morgen klokken 17! Selv minstemann på under to fulgte nøye med store deler av filmen. Vi alle anbefaler deg å se Mikke og racinggjengen i morgen!

 

2 Comments

  1. Dere er vel herlige!!!!
    Ikke så mye som skal til for at hverdagen skal bli litt mer spesiell!

  2. Vi også digget serien og nå sitter de klare hver Onsdag for en ny episode 🙂

Leave a Reply

Required fields are marked*